Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok.  Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását.Relaxációs hatása  van.

I.  Frissítő 

A bőrt tápláló természetes kókuszzsírral történik a masszázs, kérésére a háton gyógynövény krémet használok - fájdalomcsillapító hatással bír,kellemesen hűsít

II. Citrus koktél 

Citrusok lágy, finom keveréke

A masszázs 100 % -ban természetes anyagokat tartalmazó,kiváló minőségű masszázs olajjal történik,  ami E-vitamint  tartalmaz - az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához
Frissítő, élénkítő hatású, ugyanakkor kellemes és nyugtató! Sportolás után is kiváló. Illata hangulatjavító, minden bőrtípusra ajánlott.

III. Mediterrán 

Füge és nádcukor, a legkívánatosabb kombináció !

A masszázs 100 % -ban természetes anyagokat tartalmazó,kiváló minőségű masszázs olajjal történik,  ami E-vitamint  tartalmaz - az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához,  A bőr bársonyos, puha és rugalmas lesz. Minden bőrtípusra ajánlott.