Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok.  Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását.Relaxációs hatása  van.

I.  Frissítő 

A bőrt tápláló természetes kókuszzsírral történik a masszázs, kérésére a háton gyógynövény krémet használok - fájdalomcsillapító hatással bír,kellemesen hűsít

II. Citrus koktél 

Citrusok lágy, finom keveréke

A masszázs 100 % -ban természetes anyagokat tartalmazó,kiváló minőségű masszázs olajjal történik,  ami E-vitamint  tartalmaz - az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához
Frissítő, élénkítő hatású, ugyanakkor kellemes és nyugtató! Sportolás után is kiváló. Illata hangulatjavító, minden bőrtípusra ajánlott.

III. Mediterrán 

Füge és nádcukor, a legkívánatosabb kombináció !

A masszázs 100 % -ban természetes anyagokat tartalmazó,kiváló minőségű masszázs olajjal történik,  ami E-vitamint  tartalmaz - az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához,  A bőr bársonyos, puha és rugalmas lesz. Minden bőrtípusra ajánlott.

 

 

Lágy csontkovácsolás

A LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS NEM CSONTKOVÁCSOLÁS!

Különbség a két gyógymód között, hogy a lágy csontkovács korrigál, igazít, kimozgat. A csontkovács pedig csontokat manipulál. 

A lágy csontkovácsolás a manuál terápiának azon irányzata, amely az emberi csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki,alapja az izmok és inak lazítása, nyújtása, a gerinc kimozgatása.

Mindez elősegíti a szimmetrikus, egészséges testtartás visszaállítását.

Ha a gerincoszlopunk, a csigolyák, a porckorongok, a gerinc melletti izmok bármilyen problémával küzdenek, az nem csupán háti panaszokat okozhat, hanem számtalan más betegség, tünet, fájdalom előidézője lehet, hiszen nyomhatják, sérthetik a kilépő ideggyököket, amelyek aztán az általa beidegzett szervekben is okozhatják az említett problémákat. A lágy csontkovácsolás módszerével a panasz okát próbáljuk megszüntetni, ami a legtöbb esetben  a gerincből, illette a mellette elhelyezkedő izmokból ered.

Cél a test szimmetriájának helyreállítására való törekvés

Meleg aroma-olajos masszázs

 

Kellemes hőmérsékletre felmelegített ,és folyamatosan melegen tartott növényi alapanyagú olajjal és aromaolajjal történő masszázs.  

A melegítés hatására az aromaolaj hatóanyagai szinte maradéktalanul felszívódnak és fejtik ki jótékony hatásukat a szervezetünkre.

Tilos alkalmazni - minden illóolajat - kemoterápia idején !

Lávaköves masszázs

I. Lávaköves masszázs 

Az egész testet melegített lávakővel masszírozzuk át, majd a köveket meghatározott pontokra  -pl. csakrákra - helyezzük, ezáltal növeli az energiaáramlást, javítja a közérzetet, oldja a stresszt. 90 perc teljes nyugalom, a kövek energiája és mi.

Rendkívüli a relaxációs hatása.

 

II. "Tűz a jégre " masszázs  - ínyenceknek 

Az egész testet hűsítő krémmel kezeljük, majd a melegített lávakövek következnek - így találkozik a " tűz a jéggel " 

Előnye a hagyományos lávaköves masszázzsal szemben, hogy megkapjuk az intenzív, frissítő,lazító masszázst, miközben a  hűs krém és a meleg lávakő kombinációja különleges élményt biztosít, valamint a relaxációs idő alatt megkapjuk a vulkáni kövek energiáit.

90 perc lazító, frissítő, pihentető -  különleges élmény

Alakformáló masszázs

A női test bizonyos részei - comb,fenék,csípő - egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni,amelytől aztán nehezen lehet megszabadulni. Amikor a zsírsejtecskék egyre nagyobbra híznak,lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel,és kialakul a cellulit.

Holistic Pulsing - testpulzálás - lélekmasszázs

A Holistic pulsing egy manuál terápia, egy lazítási technika.

Ausztráliából származik, az őslakosoktól, alternatív módszer,ami a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. A teljes testet stimulálja,hogy újra egyensúlyi állapot jöjjön létre.

A pulzáló,lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet,ennek következtebén a sejtek visszatérnek helyes,rendeltetésszerű működésükhöz.

A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik.

A Holistic Pulsing kezelés ajánlott:

- túlterheltség esetén

- mindennapi, vagy alkalmi stressz esetén

- testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvedők esetén

- nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű   panaszok esetén

- indokolatlan rossz kedv esetén

KoroKan masszázs

KoroKan szó jelentése: pihenőhely, menedék az utazó részére

A technika erősen kötött. Nemcsak a fogások pontos kivitelezése követelmény, hanem azok sorrendje is meghatározott.

Önnek olyan feltöltődésre van szüksége, mely:

 • · hatékonyan, gyorsan képes megnyugtatni és ellazítani,
 • feltölti energiával, felfrissíti a szervezetét,
 • pihentető perceket szerez,
 • és mindezt a lehető legegyszerűbben érheti el!

Egy kellemes, energetizáló KoroKan masszázs a legjobb módja annak, hogy egy óra alatt visszaszerezze elvesztett energiáját.

A KoroKan a keleti masszázstechnikák egyike.

Alkalmazási területe széleskörű, eredetileg a shaolini harcművészek testi-lelki teljesítőképességének fokozására használták, ma már az eredeti funkció mellett mozgásszervi és belszervi betegségek kezelésére is alkalmazzuk.

Eredményesen használható:

 • energiahiányos állapotok megszüntetésére
 • ízületi bántalmak kezelésére
 • izomfájdalmak esetén, izomlazításra
 • nyak-, hát-, és derékfájdalmak csökkentésére
 • méregtelenítésre
 • ideges feszültség oldására
 • -  krónikus fejfájás, alvászavarok, valamint kimerültség és   fáradékonyság esetén.

Kivitelezése vékony pamut ruhában történik, talajra helyezett polifomon